Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding en zinvol leven

LOOPBAANBEGELEIDING

Je kan bij Dominieke Van Den Bossche terecht voor loopbaanbegeleiding met de loopbaancheque van de VDAB. Dan krijg je (2 x) 4u begeleiding voor (2x) 40 €.

Dit gebeurt in samenwerking met The Job Coach.

Wenst u een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Je kan bij mij terecht voor een gesprek van een half uurtje, waarin ik je mijn werking uitleg en meer info geef over de loopbaancheque van de VDAB.  Een telefonische kennismaking kan uiteraard ook.

WEES WELKOM!!

Wat gebeurt er tijdens een sessie?


Er wordt tijd genomen om naar je (loopbaan)verhaal te luisteren. We analyseren, bespreken, overwegen, bekijken, onderzoeken, voelen.... waar je naartoe wil.

Er wordt een programma op jouw maat uitgewerkt, zodat jouw probleem kan aangepakt worden en je op een zinvolle manier verder kan met je loopbaan/carrière.


Concreet: er is eerst een (telefonisch) contact of uitgebreid contact via mail. Daarna krijgt u twee sessies van twee uur begeleiding voor de prijs van 40 € met de loopbaancheque van de VDAB (de rest wordt bijgelegd door de overheid). U hebt recht op twee cheques om de zes jaar.


Kom eens langs en laat je begeleiden om weer zinvol te kunnen leven!!

Klik hier om een afspraak te maken of voor een vrijblijvend en gratis telefonisch of live kennismakingsgesprek.
Doel van loopbaanbegeleiding.


Loopbaanbegeleiding bij StressAanpak heeft als doel te zoeken naar een zinvol leven met veel voldoening zodat het leven weer kan gaan stromen en nieuwe mogelijkheden kan bieden.


Klik hier om een afspraak te maken met Dominieke of voor een vrijblijvend en gratis telefoon- of live gesprek.

StressAanpak

Dominieke Van Den Bossche

Groteweg 82 - 9500 Geraardsbergen

&

locaties in Lennik - Aalst - Oudenaarde

  0495 28 65 95

info@stressaanpak.be

Copyright @ All Rights Reserved. stressaanpak.be - privacyvoorwaarden