Getuigenissen

'Ik wil die innerlijke rust die ik leerde kennen

bij Dominieke nooit meer kwijt...' Kristel

De sessies die ik bij jou mocht volgen betekenden voor mij dat ik niet bij de pakken bleef neerzitten. Je deed mij nadenken en zette me aan tot acties. Soms confronterend met de lintmeter maar deze spiegel was nodig. Bedankt Dominieke voor jouw aanpak !!! A.

Dankzij de waardevolle, persoonlijke begeleiding die ik bij Dominieke vond, sta ik rustiger in het leven. Dankzij Dominieke ken en bewaak ik beter mijn grenzen en heb ik weer zelfvertrouwen gekregen. Haar tips gebruik ik nog elke dag en daardoor evolueer ik nog steeds verder in positieve zin. Dankjewel Dominieke!

Veronique

Omdat ik geen burn-out heb of had was ik eigenlijk niet van plan om ooit naar een stresscoach te gaan, door Dominieke beter te leren kennen en soms eens enkele technieken te mogen ‘proeven’ tijdens BNI had ze me wel getriggerd om toch eens een uurtje langs te gaan.

 

Met de idee van ‘beter voorkomen dan genezen’ en ‘baat het niet dan schaadt het niet’ maakte ik maanden geleden toch een eerste afspraak, ik had TOTAAL geen idee aan wat ik me mocht verwachten. Een burn-out had ik niet en stress was er wel maar is dit niet ‘normaal’ in deze tijd?!?

 

Tijdens ons eerste gesprek werd ik door Dominieke toch wel even met mijn beide voeten op de grond gezet en liet ze me inzien dat ik soms niet zo goed bezig was en op een andere manier met sommige zaken kon omgaan.

 

De handige hands-on tips die ze me gegeven heeft maken (bijna altijd) onderdeel van mijn dagelijkse routine uit. Tja, Rome is ook niet op 1 dag gebouwd :-)!

Wie had gedacht dat ik mijn digitale agenda zou afprinten, dat ik boodschappen zou inspreken op mijn smartphone of een succes- en geluksdagboek zou aanleggen?

 

Ondertussen is het een maandelijkse routine om een uurtje bij Dominieke te gaan. De nuttige tips maken me niet alleen een betere ondernemer maar hebben ook privé een impact en doen me soms anders in het leven staan. Dominieke doet me over veel zaken even nadenken op een andere manier!

 

Dankjewel Dominieke voor de waardevolle inzichten!


Dimitri SchouppeDominieke,


Het heeft heel lang geduurd voor ik de stap durfde zetten naar jou. Maar je stelde mij al snel op mijn gemak met je glimlach. Ik durfde mijn verhaal vertellen. Een zwaar levensverhaal, maar je was vol begrip. Je hebt er mij stap voor stap door gesleurd. En we hebben de dingen één voor één aangepakt. Ik had een burn-out. Maar er waren ook zoveel onafgewerkte rouwprocessen. Al van in mijn jeugd.

Mijn rugzak is eindelijk een beetje leger. Ik voel mij weer energiek.

Bedankt hiervoor.

B.

Hallo Dominieke,

 

Ik hoop dat alles goed gaat met jou...

Met mij gaat het goed, weliswaar soms nog moeilijk, maar het gaat vooruit :-)

Ik ben nog steeds ½ tijds aan het werken en voel me daarbij goed.

 

Het was in het begin even wennen aan al die prikkels die op je afkomen, maar ik heb me bepaalde regels opgelegd, die ik blijf volhouden (bv op tijd een pauze nemen en op tijd vertrekken/stoppen met werken, neen zeggen, zelfs niet achter werk gaan zoeken en vooral bewegen). Ik neem ook tijd om 2 keer per week aan pop-pilates te doen.

 

Ik leer nog elke dag over mezelf…  , zoals dat  het gedaan moet zijn om altijd voor een andere te zorgen of voor iemand anders iets te doen… ik zet me dus meer en meer op de eerste plaats.

 

Vroeger was GOED nooit goed genoeg…

NU

kan ALLES altijd beter,

MAAR

Eigenlijk bestaat er niets dat beter is dan je BEST DOEN…

 

Bedankt voor je hulp en de kracht dat je me (terug)gegeven hebt.

Suryati Nadia Galesloot

Ik was helemaal op. Al maanden na elkaar. Mijn huisarts gaf mij een paar weken ‘vrijaf’. In het begin dacht ik nog dat ik er snel bovenop zou geraken. Wat uitrusten, mijn achterstallig werk thuis op orde brengen en proberen wat te genieten van eindelijk wat vrije tijd. Op aanraden en na enig aandringen van mijn huisarts plande ik een bezoek aan een therapeut. Dit deed ik met tegenzin, ik was moe van het werk en al mijn ‘verplichte’ activiteiten, en dan zou ik ook nog eens naar een therapeut moeten gaan. Bovendien schaamde ik me dat ik thuis zat met een burn-out (die term was toen echter nog niet gevallen), en dan moest ik dit met een wildvreemde gaan bespreken. Maar plichtbewust als ik ben, eens de afspraak gemaakt, ging ik ernaar toe. Tijdens het eerste gesprek viel er direct een last van mijn schouders: eindelijk kon ik alles vertellen wat op mijn lever lag… gelukkig stonden de papieren zakdoekjes binnen handbereik. Op dat moment besefte ik dat ik er erger aan toe was dan ik zelf durfde vermoeden. Maar Dominieke was echt een luisterend oor en gaf aan dat het volkomen normaal was dat ik me zo voelde na alles wat ik meegemaakt had. Oef, ik mocht me opnieuw normaal voelen... Ook gaf ze me vertrouwen dat als ik aan mezelf zou werken, ik opnieuw van het leven zou kunnen genieten. Haar eerlijkheid sierde haar, dat het niet gemakkelijk zou zijn, zei ze er in dezelfde zin bij. In een paar maanden tijd heeft ze me heel wat levenswijsheid geleerd. Ik heb een aantal ‘blinde vlekken’ van mezelf leren kennen en heb leren luisteren naar mijn eigen lichaam. Als coach heeft ze me a.h.w. leren kaartlezen, zodat ik voldoende bagage had om mijn eigen weg te vinden…


Dank je wel Dominieke!

A.

1) De aanpak is heel persoonlijk met aandacht voor de details. Geen lijstjes maar goede opbouwende gesprekken met onderlinge interacties. Een aangename, rustige aanpak bij iemand die heel goed kan luisteren en helpen relativeren, de nodige inzichten aanbrengt maar vooral vanuit de "klanten" zelf vertrekt in heel verrijkend, ook na de sessies via facebook. Ikzelf was vooral gebaat bij het opschrijven van de stressfactoren of dingen die mij wakker hielden. duizendmaal dank, ik ben op de goede weg door jou.


2) De persoonlijke lijstjes-vrije-aanpak was voor mij het beste. Bij de psycholoog waren er wel lijstjes die wel verrassingen vertelden over mijzelf. Je kan heel goed luisteren en interactie geven. De acties via facebook zijn zeker inspirerend en zou ik zeker niet verminderen.

Je bent een prachtvrouw die een steun is voor iedereen.

K.

Vroeger was ik altijd een heel bewuste en gemotiveerde ondernemer. Na enkele jammere tegenvallers zag ik enkel nog de negatieve dingen in mijn leven. De sessies met Dominieke waren heel erg verassend voor mij. Ik was niet echt een 'believer' in mentale hulp en had altijd het gevoel dat toch niemand mij zou snappen. Maar ik heb een hele verandering doorgemaakt dankzij deze sessies. Ik vond terug de motivatie van vroeger en de zin om er terug voor te gaan. De bevestiging dat ik mezelf kan zijn, heeft er niet alleen voor gezorgd dat het nu op financieel vlak beter gaat maar ik ben ook terug fanatiek beginnen sporten omdat ik eindelijk terug in het leven geloof.

Dank u Dominieke!

N.

Oktober 2015 word ik op een ochtend wakker en was mentaal en fysiek volledig uitgeput. Het lukte mij niet meer om de boterhammen voor de kinderen te smeren en een ontbijt voor mezelf klaar te maken. Verdict: zware burn-out. Advies van de huisarts rusten, wandelen en genieten van mijn gezin. Helaas niets hielp en ik zakte dieper weg. Toen een goede vriend de energieke vrouw die ik was niet meer herkende, raadde hij mij aan om bij Dominieke te gaan. Moe en verzwakt, mentaal compleet onder nul en van geen hout meer pijlen kunnen maken. Dominieke stelde mij op haar gekende optimitische en neutrale manier gerust. Ik werd met mijn neus op de feiten gedrukt, zeer confronterend. Dit was nodig om mij terug op pad te zetten. Praktische tips om het huishouden te ordenen, terugwinnen van vertrouwen in mensen, overwinnen van mijn angsten door de groepsworkshops: het kwam allemaal aan bod. Iedere sessie keek ik uit naar haar spontaniteit, haar gulle lach maar vooral: ik mocht mijzelf zijn zoals ik was. Dat was mijn zegen en mijn energie die opnieuw herwon. Uit het diepst van mijn hart bedankt voor alles. Patricia


Duizend en een dingen maakten zich meester van mijn hoofd, waar begin ik eerst aan, wat doe ik vervolgens, honderd en één dingen waarvan ik dacht dat ik er rekening mee moest houden. Maar na een sessie bij Dominieke en de taartjes, nee niet die je eet, maar die je tekent, viel het één en ander op zijn plaats. We hadden van bij de start een band, zij een start-up, ik een start-up. Open babbelen en luisteren, maakte dat ik een nieuwe adem vond en aan alles een plaats kon geven en prioriteiten kon stellen. Dank voor de spiegel en de leidende handen!

Johan Van Strijthem -

Dominieke heeft me geholpen om uit het burn-out-dal te klimmen. Dankzij haar sessies heb ik geleerd dat rusten belangrijk is, ze hielp me inzien dat streven naar perfectie niet moet. Ze heeft me geleerd mezelf opnieuw te respecteren. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf opnieuw leerde kennen en mij inzichten gegeven voor de toekomst.

N.

Een tijdje geleden vertelde een vriendin ons dat ze thuis was met ziekteverlof wegens een burn-out.

Helaas hadden de voorgestelde behandelingen en medicatie niet het gewenste effect en bleef ze maar aanmodderen of beter gezegd: ploeteren. Ze deed niets meer in huis en van haar taken voor het gezin kreeg ze ook al niet veel gedaan.


Daarom raadde ik haar aan om eens langs te gaan bij Dominieke, er zeker van zijnde dat zij haar de goede richting zou uitsturen.

Weken later zag ik die vriendin terug met heel wat terug gewonnen zekerheid, ze zag er beter uit en had weer meer zin en energie om dingen te ondernemen.


Ze bedankte mij enorm voor de doorwijzing die ik haar gaf want ze was echt vooruit geraakt en had weer hoop in haar genezing. Ondertussen is ze al uit therapie en gaat ze weer haar weg verder, op eigen kracht, dankzij de Stressaanpak van Dominieke!


Bedankt Dominieke!

Enkele getuigenissen van tevreden organisaties...

Belfius


Elke 3 maand zitten wij met onze 45-koppige bende samen voor een teammeeting. Hierin worden de neuzen in dezelfde richting gezet. De teammeeting valt steeds ’s avonds na een lange werkdag op kantoor.


Op de laatste teammeeting hebben wij Dominieke uitgenodigd om onze uiteenzetting af te ronden met een workshop stressaanpak. De collega’s waren moe. Dominieke slaagde erin evenwel in om binnen de minuut iedereen te laten lachen en de zorgen van de dag te laten vergeten.


De uiteenzetting was amusant en interactief. Ook slaagde ze erin aan de hand van enkele vergelijkingen relatief zware informatie (burn-out/stress) over te brengen.


Reacties van enkele - meestal kritische - collega’s de volgende ochtend op bureau: ‘ze had eigenlijk wel gelijk, he’; ‘ik heb mij goed geamuseerd’; ‘het was de beste teammeeting van de laatste jaren’; ‘ik ga toch proberen letten op hetgeen Dominieke heeft verteld’.Yannick Goossens

Bestuurder Belfius Zottegem Zuidrand Gent

VYPCO Consult


Vypco Consult BVBA is een verzekeringskantoor te Borsbeke & Sint-Lievens-Houtem. Ons team telt 12 vrouwen en mannen. Onze core business: verzekeringen & beleggingen. Wij komen regelmatig in contact met deadlines. Dit kan voor de nodige stress bezorgen. Met als eindresultaat: burnout.


Dominieke was daar onze rots in de branding. Ze is een gepassioneerd, aangenaam en deskundig persoon die haar vak door en door kent. Wij waren hard onder de indruk van de kunde en wijsheid die ze in pacht heeft.

Door de tips & tricks die ze tijdens de verschillende sessies met ons meegeeft, zijn we al veel wijzer geworden voor de grote struikelblokken binnen het complexe geheel: omgaan met stress. Ze benadert nieuwe perspectieven die een ander nog niet bekeken heeft. Een échte aanrader! Kan zelfs beschouwd worden als dé kers op de taart voor een teambuilding.


Met vriendelijke groeten,

Het Vypco Team

Scholengemeenschap Wetteren


Geachte mevrouw,

 

In juni  gaf u een sessie rond burn-out voor de ksgwl in Kemmel. Terwijl we de vergadering formeel opstartten, kwam een dame (Dominieke dus) met verschillende valiezen binnen. In de loop van de uiteenzetting leerden we dat, alhoewel de inhoud van de workshop vederlicht was, te veel duidelijk te veel kan zijn.

 

Bij onze volgende bijeenkomst aten we een boekje, een tompoes. Want we hadden geleerd dat wij dat waren: met harde druk van boven en zachte weerstand onderaan moet de patisseriecrème eruit.

 

Dit was een leuke vorming, met gevoel voor relativering (wat je nodig hebt om burn-out te vermijden), maar toch met een duidelijke boodschap voor iedereen.

 

Groet

Daniel De Coen

Coördinerend directeur ksgwl.

Scholengemeenschap Wetteren

Tevreden klanten...

OCMW Wettteren - Woon- & zorgcentrum Schelderust (maart 2017)


 • Op een vlotte eenvoudige manier kan je voor jezelf toch een beetje bepalen hoe je 't verder aanpakt op je werk. (Luc De Gussem - directeur).
 • Een leerrijke, positieve ervaring, met meer bewustwording en zeer goed gebracht. Voor herhaling vatbaar.
 • Zeer positieve vorming met veel aandacht voor 'persoonlijke moeilijkheden'.
 • Geleerd om minder te piekeren, stress is niet nodig. (Carmen)
 • Loslaten, relativeren, meer aan mezelf denken, meer genieten en leren FOERT zeggen (Mo, van de molshopen die ik NOG niet kan relativeren...)
 • Enthousiaste lesgeefster, op een goede manier gebracht. Heel duidelijk met de presentatie. Er zat structuur in.
 • Deze namiddagen hebben me nog eens met beide voeten op de grond gezet. Me herinnerd aan de noodzaak om veel te relativeren en blijven het positieve op te zoeken bij mezelf en mijn collega's. (Lieve)
 • Heel boeiend deze 2 sessies. Een positieve kijk op het dagelijks leven, proberen los te laten en vooral 'neen' zeggen. Voor herhaling vatbaar.
 • Belangrijk: neem niet alle lasten van de wereld op je schouders - geven en nemen moet in evenwicht zijn.
 • Soms confronterend. Interessant. Leuke oefeningen met de ballon.
 • In de bijscholing heb ik geleerd om mij niet schuldig te voelen als ik 'nee' zeg of om mijzelf eens op de eerste plaats te zetten. Ook de relaxatie-oefeningen waren leuk. Mindfulness heeft mij zeker geholpen. De workshop is een aanrader.
 • Zelfreflectie - bewustwording - praktische tips
 • Interessant - confronterend - uzelf leren kennen - spontane lerares (Tony)
 • Zeer leerrijk. Voor mijzelf heb ik een beter beeld gekregen van wat ik zeker MOET veranderen. (Linda Willems)
 • Ik heb geleerd om meer te babbelen en minder op te kroppen. En om tijd voor mezelf te nemen.
 • Goede tips, alleen nu nog in praktijk kunnen brengen.
 • Herkenbare situaties. Confronterend voor jezelf. Interessante tips ivm meditatie en ontspanning.
 • Het is tof om tussendoor opdrachten te doen. Je wordt met de neus op de feiten gedrukt. Je leert veel bij voor jezelf.


CLB Wetteren

9 mei 2016 • Goed dat alles nu meer bespreekbaar is geworden. Dat het minder ‘moeten’ is maar meer ‘jezelf mogen zijn’… Echt een interessante workshop.
 • Als vrouw (met een job, een huishouden, als hulpverlener, als gever, als perfectioniste) was het heel confronterend om mezelf op alle vlakken van de signalen van burn-out te herkennen. Ik ga het aanpakken en voor mezelf zorgen.
 • Het was een interactieve workshop met veel voorbeelden en inzichten.
 • Ik vond de grafieken & tekeningen die inzichten gaven in burn-out en het eigen functioneren zeer goed. Dit werd mooi visueel gemaakt.
 • Leerrijk, ik heb veel inzichten gekregen in mezelf. De simpele voorbeelden (ballon, elastiek) waren heel duidelijk: bij het zien van deze elementen in de toekomst zal ik me dit blijven herinneren en dit zal me laten nadenken over doseren.
 • Zeer veel energie, interactief en op een ludieke manier gebracht.
 • Totaalpakket, erg confronterend voor mezelf maar telkens ontladen en tegelijkertijd ontspannend. Nancy Duquesne
 • Kleine oefeningetjes die we in onze dagelijkse werking van het CLB kunnen gebruiken: letterlijk schouderklopje, kranten scheuren, zuchten,…
 • Stress- & burn-out-workshop werd op een zeer aangename, leerrijke manier gebracht. Boeiend!! Bedankt, Els Lanchman
 • Het visueel voorstellen van de energie en het anders kunnen doseren vond ik echt een verrijking.
 • De idee van zelfzorg en zelfmanagement vind ik interessant: op de 4 domeinen suggesties gekregen om zelf aan de slag te gaan om kleine veranderingen aan te brengen. Geen grote ‘ontstressingsadviezen’, maar haalbare ideeën.


Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd....


Na een lachworkshop komen deelnemers tot de volgende conclusies....


 • Lachen maakt je lichter, geeft je vleugels Hilde Van Caenegem (Zottegem)
 • Samen met mijn team lachen, op een andere manier mekaar leren kennen was super. Tranen met tuiten gelachen… kreeg er de slappe lach van… – Sofie Van der Heyden
 • Laagdrempelige, geruststellende aanpak (want buiten mijn comfortzone) – Els Van Nieuwenhove (Oosterzele)
 • Was confronterend en ontwapenend. Origineel concept. Erik Verleyen (Oostakker)
 • Origineel om samen met familie en vrienden te doen. Caroline De Baets (Zottegem)
 • Werkt super ontspannend!! Geeft een mens weer energie. Voor iedereen aan te raden. Martine Goense (Koewacht, Nederland)
 • Je leert loslaten, ontspannen én lachen. We doen dit te weinig!! – Sabine De Baets (Wachtebeke)
 • Eerste ervaring en ze was helemaal hilarisch! Mezelf tegen gekomen tot in mijn kern. Een smile tot in mijn hart. De sfeer zat goed!!! – Ysabel Detaellenaere (Zwijnaarde)


De Ast - Oudenaarde - 30/1/17 Boost je zelfvertrouwen


 • Tof - ontspannend - boeiend (Mario Casiers)
 • Ik vond de cursus heel goed en voelde mij seffens op mijn gemak (Marie-Claire)
 • Ik kan hiermee aan de slag. Begrijpelijk. Leerrijk. Tevreden dat ik mij inschreef. (Kathy Delvaeye)
 • Verhelderende cursus op duidelijke interactieve wijze gegeven gekruid met een stevige vleug humor. Een aanrader.
 • Goede tips. Anders dan andere tips die ik al gehad heb in andere cursussen.
 • Zeer goed binnen korte tijd. Geloof in jezelf en 'fake it' vind ik echt een opsteker.
 • Accent op ACTIE.
 • De cursus vond ik zeer leerrijk, doordat er heel veel concrete tips werden mee gegeven, waarmee ik al dadelijk (of toch vanaf morgen) mee aan de slag kan. Kleine stapjes zetten om zo misschien die éne grote stap te kunnen zetten naar ander werk. (Veerle Van Overmeiren)
 • Verrijkend. Aanzet om nog meer aan mijzelf te werken. Fake it!!
 • Allemaal dingen die je wel weet, maar op een aangename manier - logisch geordend - gebracht. Positief. (Karen)
 • Verrijkend. Start van een nieuw begin.


Meditatie- & relaxatiesessies


 • Even weg van de dagelijkse sleur, het was ontspannend en zeer relaxgevend. Kelly Allaer (Meerbeke)
 • Heel rustgevende, ontspannende sessie met een heel zachte stem. -  Magalie Thienpondt (Lierde)


Getuigenis bij de workshop ‘Burn-out-preventie’ op 7 juli 2015


Een aanrader als je op zoek bent naar jezelf. Je leert geven en nemen binnen je eigen grenzen en volgens je eigen waarden en normen. Je mag er zijn, je bent het waard. – Isabelle Maesfranckx (Geraardsbergen)


Sint-Franciscusschool - Burst

7 december 2016Het is belangrijk aan te voelen wanneer we nood hebben aan ontspanning of wat gas terugnemen.

Af en toe eens kijken als een giraf, heel wat problemen lossen zich vanzelf op…. We mogen ons niet te veel zorgen maken…..niet te snel in paniek raken…….

Kunnen praten over problemen zet ons al een heel eind op weg en met collega’s en een team zoals het onze, is dit zeker geen probleem!


 

Burn-out en stress zijn bij uitstek de belangrijkste redenen voor de afwezigheid van leerkrachten. De toegenomen verantwoordingsplicht en de gestegen administratieve last doen de werkdruk in het onderwijs alleen maar stijgen. Als leraar ben je bovendien nooit klaar met je werk. Er is altijd een thema dat je kan aanpassen, altijd lessen die je anders wil geven. Daardoor hebben we altijd het gevoel dat we meer en beter kunnen doen voor 'onze kindjes'. Het was dan ook bijzonder leerzaam dat we tijdens deze pedagogische studiedag onderzochten wat een burn-out is, welke de symptomen en de oorzaken zijn. We stonden stil bij de vraag ‘Wat kan ik en mijn omgeving preventief doen om stress en burn-out te voorkomen?’. Door een combinatie van oefeningen en theorie leerden we op een interactieve manier bij over voorkomen van en omgaan met stress en burn-out. De uitspraak ‘Goed is goed genoeg!’ is mij het meest bijgebleven en hieraan herinner ik mezelf regelmatig.Vaak denk ik aan simpele zaken van de bijscholing : goed is goed genoeg, je hebt zelf de keuze, je hoeft niet alles alleen te dragen , ...

Zoals je zei: alles begint bij jezelf !


CM - Gent - 9/3/17

Boost je zelfvertrouwen


 • Onderneem ACTIE want een droom zonder een plan blijft enkel een wens
 • Lachen maakt gelukkig. Dominieke straalt dat uit in haar worskhop. (Nicolle)
 • Positief denken kan verrijkend zijn.
 • Energieke workshop met haalbare actiepunten. (Ann-Sofie)
 • Positieve ervaring. Met een stappenplan van 6 concrete en haalbare stappen vertrekken we naar huis. Dankjewel.
 • We vertrekken seffens samen naar de MacDonalds om mijn zelfvertrouwen te boosten. Ik durf er alleen niet naar binnen gaan, maar de helft van de groep gaat mee. Wow, Dominieke, dank je wel.

WZC Markizaat - OCMW Lede


'Bedankt voor je presentatie omtrent preventie burn-out & stressaanpak. Onze medewerkers waren zeer enthousiast en ik verwacht een positieve invloed op de werkvloer. Het is zeker voor herhaling vatbaar!'

Sabrina Vandenbussche


Uw sterkte, Dominieke, is ongetwijfeld uw ontwapenende authenticiteit.

Je staat vanaf het begin met twee voeten in uw huishouden en wijst met de vinger wat het is om bijvoorbeeld te moeten spartelen als je pompaf uit het verkeer thuis komt van je werk.

Een meerderheid vindt, in jouw workshop van gisteren, een handvat gekregen te hebben !

Extra in de verf zetten de mensen ook uw gevoel en uw tips die zich niet beperken tot de werksfeer maar ook ingaan op het leven thuis.


Michel Kalmar

CM ambassadeur

Dominieke,


Ik wilde nog even laten weten waarom ik het gisteren zo goed vond. Ik vond het heel interactief, totaal niet saai, goeie mix tussen nieuwe info en de deelnemers laten reflecteren. En wat je heel mooi deed was de voortgang bewaken en toch de meer persoonlijke (soms zelfs zware) vragen op zo’n manier beantwoorden dat de mensen in kwestie zich gehoord (en misschien zelfs al een beetje geholpen) voelden.


Sophie Dekesel

Dominieke Van Den Bossche 

info@stressaanpak.be

0032 495 28 65 95


Groteweg 82 - 9500 Geraardsbergen / Hemelveldweg 20 - 1750 Lennik

Ook online en wandelcoaching mogelijk op diverse locaties


Copyright @ All Rights Reserved. stressaanpak.be - privacyvoorwaarden